

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 8392 5115

23 December 2020

As addressed

Dear Submitter,

#### Fingerboards Mineral Sands Project Inquiry and Advisory Committee - Hearing Timetable (v1)

Please find attached the Inquiry and Advisory Committee's (IAC) Hearing Timetable in relation to the Fingerboards Mineral Sands Project.

As discussed at the Directions Hearing, the IAC is planning for the hearing to be a hybrid between videoconference and limited in-person submitter attendance in the region (depending on Covid restrictions). Participants with significant cases and/or calling evidence such as Kalbar the Proponent, Mine Free Glenaladale, East Gippsland Shire Council, Government agencies and community groups will be heard via videoconference, and some individual submitters. The remainder of the community submitters will be heard in person in the region (depending on Covid restrictions).

Please note a number of submitters with residential addresses out of the region (for example Melbourne) have been scheduled via videoconference for convenience.

The videoconference Hearing link will be provided closer to the start of the hearing in February 2021.

The IAC reserves the right to hold the entire Hearing by videoconference if the Covid situation deteriorates to the point where an in-region part face to face Hearing is not possible.

If you have any queries regarding the timetable, please contact Amy Selvaraj via email on <u>Fingerboards.IAC@delwp.vic.gov.au</u>.

Yours sincerely,

Muholas Winbuch

Nick Wimbush Inquiry and Advisory Committee Chair



Privacy Statement

Any personal information about you or a third party in your correspondence will be protected under the provisions of the Privacy and Data Protection Act 2014. It will only be used or disclosed to appropriate Ministerial, Statutory Authority, or departmental staff in regard to the purpose for which it was provided, unless required or authorised by law. Enquiries about access to information about you held by the Department should be directed to the Privacy Coordinator, Department of Environment, Land, Water and Planning, PO Box 500, East Melbourne, Victoria 8002 Fingerboards Mineral Sands Project Inquiry and Advisory Committee - Hearing Timetable (v1)

#### **Hearing Timetable Notes:**

- 1. The Inquiry and Advisory Committee may amend the timetable without notice.
- 2. A specific day or time cannot be guaranteed. Parties may need to wait for the person prior to finish and/or you may need to be available the day before or after you were scheduled.
- 3. The hearing timetable is subject to change due to the length of presentations, witness availability and/or questions. Where practicable the Inquiry and Advisory Committee will notify affected parties of changes.
- 4. Please note that the time scheduled below includes the presentation of evidence by that party and any cross examination of a witness(es) and/or any questions from the Inquiry and Advisory Committee.
- 5. Unless otherwise advised, hearing times are generally from 10.00am to 4.30pm, with 15-minute breaks at approximately 11.15am and 3.00pm, and lunch time from 12.30 to 1.30pm.
- 6. Please arrive at least 20 minutes before your scheduled commencement time.
- 7. If you are unable to be present at your scheduled time, please email the Fingerboards Mineral Sands Project inbox on Fingerboards.IAC@delwp.vic.gov.au.
- 8. If you have any questions about the timetable, please contact Amy Selvaraj, Senior Project Officer at Planning Panels Victoria at <u>Fingerboards.IAC@delwp.vic.gov.au.</u>

#### **Privacy Statement**

Any personal information about you or a third party in your correspondence will be protected under the provisions of the Privacy and Data Protection Act 2014. It will only be used or disclosed to appropriate Ministerial, Statutory Authority, or departmental staff in regard to the purpose for which it was provided, unless required or authorised by law. Enquiries about access to information about you held by the Department should be directed to the Privacy Coordinator, Department of Environment, Land, Water and Planning, PO Box 500, East Melbourne, Victoria 8002



# Week 1 – 15 to 19 February 2021

Day 1: Monday 1	5 February 2021		
Venue: Video Confere	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.30am	Preliminary matters		30 mins
10.30am – 11.00am	Kalbar Operations Pty Ltd (Kalbar) represented by Adrian Finanzio SC and Rupert Watters of Counsel, instructed by White & Case: - Project Overview		30 mins
11.00am – 11.30am	<b>Minister for Planning</b> represented by Bruce Abernethy and Rob Piccinin – submission		30 mins
11.30am – 12.30pm	<ul> <li>Opening submissions – Represented parties brief opening submission (20 mins each)</li> <li>Environment Protection Authority</li> <li>East Gippsland Shire Council</li> <li>Mine Free Glenaladale</li> </ul>		1 hour
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	<ul> <li>Kalbar represented by Adrian Finanzio SC and Rupert Watters of Counsel, instructed by White &amp; Case calling the following expert evidence: (scheduling of experts to be advised)</li> <li>Air Quality</li> <li>Noise</li> <li>Transport</li> <li>Ecology</li> <li>Water (overview)</li> <li>Groundwater</li> <li>Surface Water (hydrology)</li> <li>Surface Water (quality)</li> <li>Landform and sedimentation</li> <li>Horticulture</li> <li>Rehabilitation</li> <li>Radiation</li> <li>Human Health</li> </ul>		Day 1 of 9
4.30pm	Day close		

Day 2: Tuesday 1	6 February 2021			
Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 2 of 9	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued			
4.30pm	Day close			

# Day 3: Wednesday 17 February 2021

Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 3 of 9	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued			
4.30pm	Day close			

#### Day 4: Thursday 18 February 2021

Venue:	Video	Conference	Hearing
--------	-------	------------	---------

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 4 of 9
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued		
4.30pm	Day close		

## Day 5: Friday 19 February 2021

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 5 of 9
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued		
4.30pm	Day close		

# Week 2 – 22 to 25 February 2021

# Day 6: Monday 22 February 2021

Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 6 of 9	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued			
4.30pm	Day close			

## Day 7: Tuesday 23 February 2021

Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 7 of 9	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued			
4.30pm	Day close			

#### Day 8: Wednesday 24 February 2021

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 8 of 9
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued		
4.30pm	Day close		

Day 9: Thursday	25 February 2021		
Venue: Video Confer	ence Hearing		
Time	Party S	ub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Kalbar continued		Day 9 of 9
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	Kalbar continued		
4.30pm	Day close		

# Week 3 – 1 to 4 March 2021

Day 10: Monday 1	March 2021		
Venue: Video Confere	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	<ul> <li>Mine Free Glenaladale (MFG) represented by Roshan Chaile of counsel, instructed by Environmental Justice Australia calling the following expert evidence:</li> <li>(expert scheduling to be advised)</li> <li>Dr Jessica Drake in soil science / rehabilitation</li> <li>Ben Hall in hydrogeology</li> <li>Lincoln Kern in ecology</li> <li>Roderick Campbell in economics</li> <li>Dr Julia Jasonsmith in tailings</li> <li>Associate Professor Gavin Mudd on radiation</li> </ul>	813	Day 1 of 5
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	MFG continued		
4.30pm	Day close		

### Day 11: Tuesday 2 March 2021

Venue: Video Confer	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	MFG continued	813	Day 2 of 5
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	MFG continued		
4.30pm	Day close		

### Day 12: Wednesday 3 March 2021

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	MFG continued	813	Day 3 of 5
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	MFG continued		

4.30pm

Day close

Day 13: Thursday 4 March 2021 Venue: Video Conference Hearing Time Party Sub No Allocated 10.00am – 10.15am **Preliminary matters** 15 mins 10.15am – 12.30pm MFG continued 813 Day 4 of 5 12.30pm - 1.30pm Lunch Break 1 hour 1.30pm – 4.30pm MFG continued 4.30pm Day close

# Week 4 – 9 to 11 March 2021

Day 14: Tuesday 9	March 2021		
Venue: Video Confere	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Mine Free Glenaladale (MFG) represented by Environmental Justice Australia: - submissions from group members	813	Day 5 of 5
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	MFG continued		
4.30pm	Day close		

#### Day 15: Wednesday 10 March 2021

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	<b>EPA Victoria</b> represented by Serena Armstrong of Counsel, instructed by in-house Counsel Hannah McGuigan	514	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	<b>Department of Transport</b> represented by Kate Stapleton	632	1 hour
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 2.00pm	Department of Environment, Land, Water and Planning – Forest, Fire and Regions group Gippsland represented by Carmel Henderson and Mick Bramwell	521	30 mins
2.00pm – 2.30pm	Gunaikurnai Land and Waters Aboriginal Corporation representation to be confirmed	662	30 mins
2.30pm – 2.40pm	Dora Pearce	241	10 mins
2.40pm – 2.45pm	Stephen Curry	433	5 mins
2.45pm – 3.00pm	Helena Parkington	649	15 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 4.15pm	Victorian Farmers Federation represented by David Jochinke	738	1 hour
4.15pm	Day close		

# Day 16: Thursday 11 March 2021

Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 11.15am	Bendigo District Environment Council represented by Ian Magee	429	1 hour	
11.15am – 11.30am	Break		15 mins	
11.30am – 12.30pm	Bendigo District Environment Council continued		1 hour	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 2.00pm	Simon Perrin (supplementary submission Bendigo District Environment Council)	554	30 mins	
2.00pm – 2.10pm	María José García de León Guinea	323	10 mins	
2.10pm – 2.25pm	Farmers for Climate Action (FCA) represented by Ursula Alquier and/or FCA Farmer (to be confirmed)	384	15 mins	
2.25pm – 2.30pm	Lauren Woodward represented by Martin or Jenny Woodward	759	5 mins	
2.30pm – 2.45pm	Eden Swan	744	15 mins	
2.45pm – 3.00pm	Rhys Waller	506	15 mins	
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins	
3.15pm – 3.35pm	Sophie Coleman	476	20 mins	
3.35pm – 3.40pm	Anna Blandford	801	5 mins	
3.40pm – 3.50pm	Shinead Gecas	381	10 mins	
3.50pm - 4.00pm	Brendan Casey	167	10 mins	
4.00pm – 4.05pm	Laura McCarthy	459	5 mins	
4.05pm – 4.15pm	Alexander Blythman	594	10 mins	
4.15pm – 4.25pm	Jessica Dredge	360	10 mins	
4.25pm	Day close			

# Week 5 – 15 to 19 March 2021

Day 17: Monday 1	5 March 2021		
Venue: Video Confere	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	<b>East Gippsland Shire Council r</b> epresented by Sarah Porritt and Robert Forrester of Counsel, instructed by Planology Pty Ltd calling the following expert evidence: - Expert witnesses to be confirmed.	716A and B	Day 1 of 4
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	East Gippsland Shire Council continued		
4.30pm	Day close		

# Day 18: Tuesday 16 March 2021

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	East Gippsland Shire Council continued	716A and B	Day 2 of 4
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	East Gippsland Shire Council continued		
4.30pm	Day close		

# Day 19: Friday 19 March 2021

Venue: Video Confer	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	East Gippsland Shire Council continued	716A and B	Day 3 of 4
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	East Gippsland Shire Council continued		
4.30pm	Day close		

# Week 6 – 22 to 25 March 2021

Day 20: Monday 2	2 March 2021		
Venue: Video Confer	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	East Gippsland Shire Council continued	716A and B	Day 4 of 4
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	East Gippsland Shire Council continued		
4.30pm	Day close		

#### Day 21: Tuesday 23 March 2021

#### Venue: Regional venue preferred - to be confirmed Allocated Time Party Sub No 10.00am - 10.15am **Preliminary matters** 15 mins 10.15am – 11.15am **East Gippsland Community Action Group** 355 1 hour represented by Janiece Grenfell (President) Break 11.15am – 11.30am 15 mins 11.30am – 11.40am **East Gippsland Conservation Management Network** 534 10 mins represented by Tom Crook 11.40am – 11.55am Tom Crook 763 15 mins 11.55am - 12.05pm Lakes Entrance Community Landcare represented 319 10 mins by Angelique Stefanatos 12.05pm – 12.35pm C.A.R.E (Concerned Artists Resisting Extinction) 870 30 mins represented by Dawn Stubbs 12.35pm - 1.35pm Lunch Break 1 hour 1.35pm - 1.40pm Frais Farms represented by Kim Morgan 530 5 mins 1.40pm – 1.50pm Australian Landscape Trust represented by Duncan 600 10 mins Malcolm AM Environmental Media Foundation Inc represented 610 30 mins 1.50pm – 2.20pm by Peter Vaughan 2.20pm – 2.50pm SJ Lanteri Pty Ltd represented by Daniella Lanteri 389 30 mins 829 2.50pm - 3.00pm Hine Vegetables represented by Graeme Hine 10 mins 3.00pm - 3.15pm Break 15 mins 3.15pm – 4.15pm John Hine 896 1 hour 4.15pm – 4.30pm **Timothy Hamilton** 889 15 mins 4.30pm Day close

Day 22: Wed	Inesday	v 24 March 2021		
Venue: Regiona	al venue	e preferred – to be confirmed		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15	5am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.25	5am	Riviera Farms Pty Ltd represented by Ken White	533	10 mins
10.25am – 10.55	5am	Rosengal represented by Domenic Galati	390	30 mins
10.55am – 11.05	5am	<b>B&amp;H Lightfoot and sons</b> represented by Tom Lightfoot	509	10 mins
11.05am – 11.15	5am	<b>Reefman Arts Estate Retreat</b> represented by Donata Reefman	784	10 mins
11.15am – 11.3	0am	Break		15 mins
11.30am – 11.45	5am	Peter Reefman	410	15 mins
11.45am – 12.00	0pm	L.D & E.M Woodward, G.D & S.K Woodward, D.A & L.M Woodward, K.J Woodward represented by Kristopher Woodward and others to be confirmed	457	15 mins
12.00pm – 12.30	0pm	<b>Coleman Partnership</b> represented by Frederick and Susan Coleman	812	30 mins
12.30pm - 1.30p	om	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 2.45pi	m	Coleman Partnership continued		1.25 hours
2.45pm – 3.00pi	m	Busch Organics Pty Ltd represented by Kane Busch	218	15 mins
3.00pm – 3.15p	m	Break		15 mins
3.15pm – 3.30pi	m	Therapeutic and Sports Masseur represented by Alan Mihan	860	15 mins
3.30pm – 3.45pi	m	Alan Mihan	861	15 mins
3.45pm – 4.00pi	m	Wendy and Rod Gardiner	239	15 mins
4.00pm – 4.10pi	m	Karolina Reed	125	10 mins
4.10pm – 4.20pi	m	Peter Reed	151	10 mins
4.20pm		Day close		

## Day 23: Thursday 25 March 2021

#### Venue: Regional venue preferred - to be confirmed

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Lionel Rose	837	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.00pm	Astrid Rose	875	30 mins
12.00pm – 12.15pm	Carolyn Cameron	564	15 mins
12.15pm – 12.20pm	Alexandra, Kaitlyn and Ella Cameron	688	5 mins
12.20pm – 12.30pm	Anthony Power	849	10 mins
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 1.35pm	Donald Rash	169	5 mins
1.35pm – 2.05pm	Neil Stevens	833	30 mins
2.05pm - 2.15pm	Matthew Stephenson	693	10 mins
2.15pm – 2.25pm	Natalie Moore represented by herself or Matthew Stephenson	680	10 mins
2.25pm – 2.55pm	Ewan Waller	652	30 mins
2.55pm – 3.10pm	Break		15 mins
3.10pm – 3.40pm	Grace Waller	745	30 mins
3.40pm – 3.55pm	Alison Waller	743	15 mins
3.55pm – 4.10pm	Honor Waller	766	15 mins
4.10pm – 4.25pm	Yvette Waller	781	15 mins
4.25pm – 4.30pm	Russell Peel	24	5 mins
4.30pm	Day close		

# Week 7 – 29 March to 1 April 2021

# Day 24: Monday 29 March 2021

Venue: Regional venu	ue preferred – to be confirmed		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.25am	Judith and Ken Alexander	157	10 mins
10.25am – 10.35am	John Alexander	375	10 mins
10.35am – 10.50am	Lyn Johnston	268	15 mins
10.50am – 11.05am	Geoff Johnston	568	15 mins
11.05am – 11.20am	Christa Treasure	841	15 min
11.20am – 11.35am	Break		15 mins
11.35am – 12.05pm	Margaret M. Perry and Malcolm E. Perry represented by Malcolm D. Perry (son)	750	30 mins
12.05pm – 12.10pm	Geoff Banks	94	5 mins
12.10pm – 12.15pm	Daniel Banks	303	5 mins
12.15pm – 12.25pm	Eva Banks	370	10 mins
12.25pm – 12.35pm	Charlotte King	747	10 mins
12.35pm - 1.30pm	Lunch Break		55 mins
1.30pm – 1.40pm	Raymond Anderson	881	10 mins
1.40pm – 2.10pm	Allanna Margaret Knight	365	30 mins
2.10pm – 2.20pm	Andrew Sheridan	502	10 mins
2.20pm – 2.30pm	Heather Watson	541	10 mins
2.30pm – 2.50pm	Scott Dizais	712	20 mins
2.50pm – 3.00pm	Bronwyn Parker	690	10 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 3.45pm	Craig Sutherland	698	30 mins
3.45pm – 4.00pm	Robyn Grant	546	15 mins
4.00pm – 4.15pm	Roslyn Seymour	598	15 mins
4.15pm – 4.30pm	Charles Becket	523	15 mins
4.30pm	Day close		

## Day 25: Tuesday 30 March 2021

#### Venue: Regional venue preferred – to be confirmed

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Gasfield Free Bairnsdale represented by Debbie Carruthers	765	30 mins
10.45am – 11.15am	Debbie Carruthers	814	30 mins
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Andrew Helps	639	1 hour
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 2.30pm	Andrew Helps continued		1 hour
2.30pm – 2.50pm	Joanna McCubbin	752	20 mins
2.50pm – 3.00pm	Melinda Beacham	58	10 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 3.30pm	Ross Scott	264	15 mins
3.30pm – 4.30pm	Y Coleman	679	1 hour
4.30pm	Day close		

#### Day 26: Wednesday 31 March 2021

Venue: Regional ven	ue preferred – to be confirmed		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Beverley Mace	868	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Gregory Mace	739	1 hour
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 2.30pm	John Wheeler	34	1 hour
2.30pm – 2.45pm	Ruth Wiltshire	880	15 mins
2.45pm – 3.00pm	Sandra Hammond	733	15 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 4.00pm	Joanna Aquila	79	45 mins
4.00pm – 4.30pm	William Reid	866	30 mins
4.30pm	Day close		

## Day 27: Thursday 1 April 2021

#### Venue: Regional venue preferred – to be confirmed

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.00am	Sharon Clerke	893	45 mins
11.00am – 11.10am	Kimberley Nightingale	777	10 mins
11.10am – 11.15am	Timothy John Frazer	473	5 mins
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.00pm	Kerry Knights	831	30 mins
12.00pm – 12.05pm	Rosemary Constance	267	5 mins
12.05pm – 12.10pm	Timothy Osler	666	5 mins
12.10pm – 12.30pm	Katie Wust	779	20 mins
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 2.30pm	Sarah Little	443	1 hour
2.30pm – 3.00pm	Joanne Eastman	484	30 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 3.45pm	Margot Stapledon	848	30 mins
3.45pm – 4.15pm	Robert Neil Barraclough	787	30 mins
4.15pm – 4.30pm	Catherine Lanigan	737	15 mins
4.30pm	Day close		

# Week 8 – 6 to 9 April 2021

# Day 28: Tuesday 6 April 2021

Venue: Regional venue preferred – to be confirmed				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 10.30am	Alexander Arbuthnot	10	15 mins	
10.30am – 11.00am	Christine Power	816	30 mins	
11.00am – 11.15am	Nicholas Barton	423	15 mins	
11.15am – 11.30am	Break		15 mins	
11.30am – 11.45am	David Hallett	847	15 mins	
11.45am – 12.20pm	Anita Hallett	887	35 mins	
12.20pm – 12.30pm	Barry Deane	894	10 mins	
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour	
1.30pm – 1.50pm	Rick and Jenny Robertson	713	20 mins	
1.50pm – 2.20pm	Peter Neill	852	30 mins	
2.20pm – 2.50pm	Marie Gibson	838	30 mins	
2.50pm – 3.00pm	Robert Hindle	856	10 mins	
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins	
3.15pm – 3.25pm	Annette Sullivan	11	10 mins	
3.25pm – 3.35pm	John Sullivan	222	10 mins	
3.35pm – 3.50pm	lan Campbell	54	15 mins	
3.50pm – 3.55pm	Steven Stagg	442	5 mins	
3.55pm - 4.00pm	Catherine Downes	635	5 mins	
4.00pm – 4.30pm	George & Karen Neophytou	439	30 mins	
4.30pm	Day close			

## Day 29: Wednesday 7 April 2021

#### Venue: Regional venue preferred – to be confirmed

Timo	Darty	Sub No	Allocated
Time	Party	Sub No	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	John Mailer	705	30 mins
10.45am – 11.05am	Mary Baldwin	70	20 mins
11.05am – 11.15am	Glenister Maher	271	10 mins
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 11.50am	Chloe Helen-Rose Wagner	767	20 mins
11.50am – 12.00pm	Jeanette Wagner	288	10 mins
12.00pm – 12.10pm	Cheryl Romanin	68	10 mins
12.10pm – 12.30pm	Donald Scott	114	20 mins
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 1.50pm	Karen Fleischer	830	20 mins
1.50pm – 2.00pm	Jo-Angela Boucher represented by Karen Fleischer	883	10 mins
2.00pm - 2.10pm	Samantha Shortt represented by Karen Fleischer	898	10 mins
2.10pm - 2.30pm	Malcolm Baker	628	20 mins
2.30pm – 2.45pm	Michael Marmo	548	15 mins
2.45pm – 3.00pm	Vera Di Campli San Vito	373	15 mins
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins
3.15pm – 3.20pm	Jessica John	555	5 mins
3.20pm – 3.25pm	Michelle Barnes	488	5 mins
3.25pm – 3.35pm	Jessica Roberts	74	10 mins
3.35pm – 3.45pm	Julia Karas	558	10 mins
3.45pm – 4.00pm	David Campbell	40	15 mins
4.00pm – 4.10pm	Allen Sheridan	391	10 mins
4.10pm – 4.20pm	Jennifer Toye	137	10 mins
4.20pm – 4.30pm	Conor Kelly	539	10 mins
	Day close		

Day 30: Thursday	8 April 2021				
Venue: Video Confere	Venue: Video Conference Hearing				
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins		
10.15am – 10.45am	Environment Protection Authority Closing		30 mins		
10.45am – 11.15am	East Gippsland Shire Council Closing		30 mins		
11.15am – 11.45am	Mine Free Glenaladale Closing		30 mins		
11.45am – 12.30pm	Other parties brief closing (by request to IAC)		45 mins		
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour		
1.30pm – 4.30pm	Kalbar Closing and right of reply		1 day		
4.30pm	Day close				

## Day 31: Friday 9 April 2021

- 1

Venue: Video Confer	ence Hearing		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Kalbar Closing and right of reply continued		
12.30pm - 1.30pm	Lunch Break		1 hour
1.30pm – 3.00pm	Without prejudice drafting session – EnvironmentalManagementFramework, PlanningAmendment and Works ApprovalNote the expectation of the Inquiry and AdvisoryCommittee is for the Environmental ManagementFramework, Planning Scheme Amendments andWorks Approval to be discussed and revisedthroughout the course of the hearing by the parties		1.5 hours
3.00pm	Day close		